Cybersecure in drie stappen

Bij Apex Security vind je cybersecurity op maat. Wij nemen de zorgen uit handen en bieden passende beveiligingsoplossingen voor middelgrote organisaties en kleine organisaties met grote securityvraagstukken. 

Onze dienstverlening is drieledig. We maken medewerkers weerbaar tegen cyberdreigingen, zorgen voor passende securityoplossingen en bieden 24-uurs-monitoring van de IT-omgeving, al dan niet in eigen beheer.

HUMAN FIREWALL

Wij zien medewerkers liever als eerste verdedigingslinie dan als zwakste schakel. Door iedereen te trainen, maak je ze bewust van mogelijke beveiligingsincidenten en beperk je het cyberrisico behoorlijk. Je voorkomt dat mensen door onwetendheid of onoplettendheid criminelen toegang geven tot de IT-omgeving. De kracht van deze menselijke firewall is niet te onderschatten.

Het Security Awareness Trainingsplatform van Knowbe4 is een effectief middel om medewerkers bewust te maken van social engineering en andere cyberdreigingen. Via het platform worden ze getraind en getest op hun alertheid. We richten het platform zodanig in dat het goed aansluit op jouw organisatie en specifieke wensen. Denk daarbij aan trainingscampagnes met aansprekend beeldmateriaal, phishingcampagnes met oplopende moeilijkheidsgraad en maatwerk analyses en aanbevelingen.

THREAT PROTECTION

Optimale IT-beveiliging lukt niet zonder technologie en de juiste configuratie. Veel cyberrisico’s kun je afwenden met een passende combinatie van beproefde security-oplossingen. Dat geldt bijvoorbeeld voor cyberinbraken, datalekken en procesverstoringen. In nauw overleg brengen experts de risico’s in kaart en komen ze met een uitgekiend plan om deze te minimaliseren. 

Apex Security werkt met de producten van marktleiders. Zo maken de securityproducten van Fortinet de verkeersstromen op het netwerk inzichtelijk, inclusief de applicaties die worden gebruikt. En met de next-gen-oplossingen van SentinelOne analyseren we het gedrag van endpoints aan de hand van zelflerende algoritmes die zelfs onbekende malware herkennen.

Onze experts kiezen de juiste technologiemix en zorgen dat alles correct wordt geïmplementeerd. Indien gewenst, nemen ze ook het beheer op zich.

THREAT MONITORING

Vroege detectie voorkomt ernstige schade door cyberaanvallen. Als je afwijkend gedrag in systemen snel herkent en onschadelijk maakt, blijven de gevolgen beperkt. Ons monitoringsysteem analyseert de security logging van je IT-omgeving in real-time. Deze geautomatiseerde analyses zijn via uitgebreide dashboards 24/7 voor je beschikbaar. 

De threat monitoring volledig uitbesteden kan ook. In dat geval verzorgen wij de inrichting, bewaking en het beheer van het systeem. Getrainde experts houden vanuit ons Security Operations Center (SOC) een oogje in het zeil en geven bij incidenten onderbouwd advies over hoe je moet ingrijpen. Het dashboard is speciaal voor jouw organisatie ingericht. Je kunt het zelf altijd bekijken.

Breng je IT security naar een hoger plan! Onze experts vertellen graag hoe.