Apex Security BV

info@apexsecurity.nl

Call us! +31854896060

Singularity

Platform

Eén platform voor preventie, detectie, respons en threat hunting binnen de context van alle assets van de organisatie. Alles in één Agent, volledig autonoom en in real time. Krijg controle over het onbekende.

Wees voorbereid op nieuwe en onbekende dreigingen. Met een management platform dat uitermate geschikt is om met beperkte kennis triage te doen. Inzicht in gecorreleerde security incidenten binnen een aantal seconden.

Met SentinelOne ben je verzekerd van

Preventie

Met statische AI (kunstmatige intelligentie) op het endpoint voorkomt direct aanvallen. Dit statische AI model wordt gezien als meest doeltreffende tool met de minste false-positives, die de traditionele anti-virus middelen moeiteloos kan vervangen.

Detectie

De gepatenteerde Behavioral AI herkent kwaadaardige acties ongeacht waar de aanval vandaan komt. SentinelOne is de enige endpoint security vendor die fileless, zero-day en nation-grade aanvallen in real time kan detecteren.

Respons

SentinelOne’s gepatenteerde Behavioral AI voedt ActiveEDR, die met grote nauwkeurigheid iedere kwaadaardige actie weer ongedaan kan maken en kan verwijderen. In real time kan iedere endpoint zichzelf weer herstellen, zodat een tijdrovende reimage nooit meer nodig is.

Threat Hunting

De snelste queries op historische data. Geavanceerde mogelijkheden zoals het overnemen van de endpoint via remote shell, memory dumps ophalen samen met de forensische context. Om zo gericht te kunnen jagen op mogelijke indringers.

Waarom SentinelOne

Bescherming tegen bekende en onbekende malware, trojans, hacking tools en ransomware door analyse op basis van AI.

Minimale beheerinspanning door automatische response procedures en snelle triage door een overzichtelijk management portal.

Het platform biedt uitstekende mogelijkheden voor threat hunting; zoeken vanuit een centraal punt naar verdachte en afwijkende gebeurtenissen op alle endpoints.

Wat anderen zeggen over SentinelOne