SentinelOne

Stop cybercriminelen voor ze hun slag kunnen slaan

Voorkom, detecteer en reageer op ransomware en andere vormen van cybercrime met SentinelOne

De cyberdreigingen worden steeds groter. Je hebt je IT-partner gevraagd de security te regelen, maar is dat wel écht hun expertise? Ondertussen vindt het management dat het wel meevalt met al die dreigingen. De cijfers vertellen jou heel iets anders. Ruim twee derde van de slachtoffers van cybercrime is een mkb-bedrijf, met een gemiddelde schade van 325.000 euro. SentinelOne, leider in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor end-point-beveiligingsplatforms, helpt je wél de controle te krijgen over je cyberbeveiliging met een next-generation beveiligingsoplossing voor werkplekken en servers. 

SentinelOne herkent ook malwaregedrag dat nog niet bekend is en gaat daardoor verder dan andere beveiligingsoplossingen. Met deze oplossing ben je zeker van optimale preventie, slimme detectie, efficiënte respons en geavanceerde threat-hunting.
Preventie

Preventie

Dankzij kunstmatige intelligentie (AI) op alle apparaten die verbinding kunnen maken met het bedrijfsnetwerk voorkom je cyberaanvallen. Het AI-model van SentinelOne is uniek in z’n soort. Het beschermt je bedrijfsnetwerk niet alleen optimaal, het geeft ook de minste onterechte meldingen van een potentieel gevaar. Geen tijdverlies of paniek wanneer dat niet nodig is.

Detectie

Detectie

SentinelOne maakt gebruik van een gepatenteerd gedragsgericht AI-model dat 24/7 actief is. Het herkent niet alleen kwaadaardige acties, maar plaatst het ook in een context. Het maakt als het ware een verhaallijn waarmee je kunt achterhalen waar de besmetting is ontstaan. Daarmee is SentinelOne de enige die bestandsloze, zero-day en nation-grade aanvallen in real- time detecteert.

Respons

Respons

Datzelfde gedragsgerichte AI-model voedt ActiveEDR, een technologie waarmee niet alleen schadelijke bestanden en processen automatisch gestopt kunnen worden, maar die ook de hele verhaallijn kan afsluiten en zelfs automatisch terugdraaien. Zo kan ieder getroffen apparaat zichzelf herstellen, zonder dat het terugzetten van een image nodig is. De beste bescherming, de minste beheertijd.

Threat Hunting

Threat Hunting

Veel cybercriminelen verkennen eerst de geïnfecteerde omgeving voor ze écht toeslaan. De threat- hunting-functionaliteit van SentinelOne jaagt gericht op die mogelijke indringers met de snelste queries op historische data, geavanceerde mogelijkheden zoals het overnemen van apparaten via remote shell en geheugendumps ophalen inclusief de forensische context.

SentinelOne is op tijd waar andere oplossingen te laat zijn.

De beste bescherming voor onze klanten

Wij beschermen onze klanten met een van de beste XDR (eXtended Detection and Response)-oplossingen in de securitymarkt en daar zijn wij trots op.

Alle voordelen van SentinelOne

Anti-ransomware

SentinelOne beschermt je optimaal tegen ransomware en andere cyberaanvallen, bekend én onbekend.

Heel betaalbaar

De abonnementskosten van SentinelOne zijn niets vergeleken met de enorme schade van een cyberincident.

Gebruikersvriendelijk

Medewerkers weten zich optimaal beschermd zonder dat ze enige hinder van ondervinden.

ActiveEDR en XDR

SentinelOne grijpt zelf in, zonder beheerderss, 3rd parties of andere tools

Online en Offline

Alle SentinelOne endpoints zijn dus altijd beveiligd, ook zonder internetverbinding.

Windows, Mac, Linux en VDI

Beschermt Linux, MacOs, Windows systemen en VDI-omgevingen.

Als MSP-partner kunnen wij SentinelOne al aanbieden vanaf vijfentwintig werkplekken. Daarmee maken we deze geavanceerde enterprise-technologie ook bereikbaar voor het mkb.

SentinelOne-varianten in vogelvlucht

SentinelOne Control

SentinelOne Complete

Voor die mkb’ers die ook opties nodig hebben om bedreigingen voor het SOC op te sporen. SentinelOne Complete voldoet aan de hoogste eisen van beheerders, SOC-analisten en Incident Responders. SentinelOne Complete omvat uiteraard alle SentinelOne Control-functies plus:

Meer weten over SentinelOne?

Ben je benieuwd welke versie van SentinelOne het meest geschikt is voor jouw organisatie? Een gedetailleerd overzicht van de verschillende versies? Of heb je andere vragen over cybersecurity? Plan dan nu – uiteraard geheel vrijblijvend – een afspraak met ons in. We leren je graag kennen.

Gratis demo aanvragen en direct testen op je eigen machine