Tenable Vulnerability Management

Zie alles. Voorspel wat belangrijk is.

Krijg inzicht in je grootste risico’s en belangrijkste vulnerabilities met Tenable

Verminder het aantal vulnerabilities met 97 procent dankzij een intelligent algoritme

Ontdek de voordelen van Predictive Prioritization: een revolutionaire benadering van vulnerability management. Door Tenable verzamelde vulnerabilities worden gecombineerd met waardevolle contextuele informatie en data van derden. Met behulp van een intelligent algoritme analyseert Predictive Prioritization al deze gegevens om je een duidelijk overzicht te geven en te laten zien waar je je op moet focussen.

Optimaliseer je tijd en middelen met Predictive Prioritization. Door de unieke combinatie van verzamelde vulnerabilities en aanvullende contextuele informatie, kun je precies zien welke kwetsbaarheden de meeste aandacht vereisen. Het intelligente algoritme analyseert en prioriteert automatisch de kwetsbaarheden op basis van hun potentiële impact en de waarschijnlijkheid van een succesvolle exploitatie.

Met Predictive Prioritization ben je altijd een stap voor op cyberdreigingen. Door te weten waar je je prioriteiten moet leggen, kun je effectieve maatregelen nemen om je vulnerabilites proactief te verminderen. Bespaar tijd, minimaliseer risico’s en versterk je verdediging tegen aanvallen.

ZO WERKT HET

Prioriteitstelling

Elke nacht wordt de prioritering berekend voor meer dan 109.000 unieke kwetsbaarheden.

Voorspelling

Het model voorspelt of een kwetsbaarheid in de nabije toekomst zal worden uitgebuit.

Berekening VPR

Elke kwetsbaarheid krijgt een prioriteitsbeoordeling op een schaal van 0 tot 10.

Focus

Het resultaat? Maar liefst 97 procent minder kwetsbaarheden die om onmiddellijke actie vragen.

Klaar om je aanvalsoppervlak te beschermen?

Focus op wat écht belangrijk is.

De National Vulnerability Database van het National Institute of Standards and Technology (NIST) rapporteerde in het eerste kwartaal van 2022 alleen al 8.051 kwetsbaarheden. Dit is een stijging van 25 procent ten opzichte van dezelfde periode het jaar ervoor. Zie met deze enorme hoeveelheden maar eens te focussen op die kwetsbaarheden die je als eerste moet herstellen.

Vulnerability Management
Actief identificeren, analyseren én prioriteren van kwetsbaarheden

Een serie van sensoren verzamelt en analyseert automatisch je beveiligings- en kwetsbaarheidsgegevens

Volg en beoordeel voortdurend bekende en onbekende assets en hun kwetsbaarheden. Ook dynamische IT-middelen zoals mobiele apparaten, virtuele machines, containers en cloud-instances.

Identificeer en prioriteer proactief precies die kwetsbaarheden die de grootste impact op je organisatie hebben. Ontvang gerichte waarschuwingen zodra een nieuwe bedreigingen zich aandient.

Krijg direct inzicht met intuïtieve dashboardvisualisaties. Ontwerp maatwerkrapporten om je beveiligingsteams te informeren over kritieke problemen.

Waarom is vulnerability management onmisbaar?

In de hedendaagse onderling verbonden digitale wereld is het beschermen van uw bedrijf tegen cyberbedreigingen van het grootste belang. Een essentieel onderdeel van een solide cybersecuritystrategie is vulnerability management. Door een effectief vulnerability management programma te implementeren, kunt u de waardevolle bezittingen van uw organisatie beschermen en een sterke verdediging tegen kwaadwillende actoren behouden.

Tenable in actie zien?

Wil je weten welk Tenable-product het meest geschikt is voor jouw organisatie? Of heb je andere vragen over cybersecurity? Plan dan nu – uiteraard geheel vrijblijvend – een afspraak met ons in. We leren je graag kennen.

Gratis demo aanvragen